Energieke teams

Samen in een werkflow komen geeft je energie. Maar hoe doe je dat, individueel en als team? Check in op je vitaliteit en blijf in je natuurlijke agile: energiek, ontspannen en wendbaar. Vital Agile gaat met jullie de uitdaging aan.

Neem contact op
Workshop over de fysieke factor in agile werken

In deze workshop van anderhalf uur maak je kennis met de fysieke factor in agile werken. Hoe kan je je agile praktijk verbeteren door met deze bril te kijken? En hoe zet je je eigen ‘zuurstofmasker’ op om vitaal te blijven? Ontdek de relatie tussen agile en vitaliteit en wat dat betekent voor jou en je werk.

Inclusief oefeningen die direct ingrijpen op je eigen energieniveau.

Embodied Agile

Vitaliteit is de basis voor succes

Leer aan welke ‘knoppen’ je kunt draaien om de vitaliteit van je team te vergroten. Wat zijn belangrijke randvoorwaarden en wat kun je zelf doen? Vital Agile helpt je bij het zoeken naar de best mogelijke vitaliteit voor jouw team in jouw organisatie.

Vitaliteit hoort op je backlog en in je metrics. Volg de energie en ga de uitdaging aan.

Training Vitaliteit in je team #hoedan?

Training Energieke interventies

De energie in je team bepaalt hoe ver je komt

Frisse lucht, voldoende bewegen, goed slapen, gezond eten en bewust focusmomenten en rust in je dag bouwen. We weten het allemaal zo goed, en toch laten we ons leven beheersen door deadlines, overleg en de waan van de dag. Hoe blijf je dan in je natuurlijke agile: energiek, ontspannen en wendbaar?

Vital Agile traint en coacht teams om zich bewust te worden van de eigen energie en de energie in het team. Je leert vandaar uit passende interventies te kiezen en in te zetten.

Vital Agile scan (coming soon..)

Nulmeting Energie in je team

Jij bent de bepalende factor in je team. En jij. En jij. Maar eigenlijk hebben we het daar nooit over. De Vital Agile scan maakt de menselijke factor in het team zichtbaar en meetbaar. Een eerste stap om met elkaar het gesprek te voeren en vandaar uit te kijken hoe je verder wilt.

Deze scan is in ontwikkeling. Heb je interesse om mee te werken aan de testfase?

Maar vooral…

Energie tussen mensen

Mensen en hun onderlinge interactie boven processen en tools. Dat is de eerste waarde uit het Agile Manifest. Agile is mensenwerk.

Daarom hoort ‘even bellen’ of ‘langsgaan als je in de buurt bent’ tot de vaste werkwijze van Vital Agile. Contact houden, vragen stellen, nieuwe dingen uitproberen. Dat doen we samen.

Breng je team in beweging

Vital Agile heeft aandacht voor de fysieke factor in agile werken